Vilassar de Dalt

[vc_row][vc_column width=”3/4″][layerslider_vc id=”1″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text css_animation=”appear”]clients@assessoriamassa.com
[/vc_column_text]

Nom

Telefón

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Assessoria Massa neix amb l’afany d’oferir un servei integral des d’una sincera vocació per l’assessorament d’empreses i d’autònoms, serveis immobiliaris i assegurances.

A L’Assessoria Massa la nostra area de treball es troba a la comarca del Maresme, concretament a Premià de MarPremià de Dalt, Vilassar de Dalt, i Vilassar de Mar, oferint serveis en gestoria comptable, gestoria fiscal, gestoria laboral, serveis immobiliaris i assegurances.

Estem altament qualificats i tenim una gran experiència en assessorament fonamentalment d’autònoms, petites i mitjanes empreses. El nostre objectiu prioritari és oferir al nostre client un assessorament integral fruit del treball en equip dels diferents professionals, sempre sota les premisses de qualitat, eficàcia, eficiència i honestedat, sense perdre de vista la relació propera que considerem imprescindible.

La voluntat de servei marca el nostre ideari d’actuació. I servei no només als nostres clients sinó també a la societat de la qual formem part i a nosaltres mateixos. La recerca de solucions a les situacions que es plantegen dins de l’activitat empresarial en general i la proactivitat en la nostra actuació són els nostres objectius principals.

ASSESSORIA-MASSA-FOTO-1El nostre principal capital són els professionals que treballen amb nosaltres. A Assessoria Massa comptem amb un equip de persones dinàmic i altament involucrat en totes i cada una de les àrees de negoci. Des d’una vocació clara per la formació interna continuada busquem que el nostre personal estigui a l’ordre del dia en totes aquelles novetats que puguin ser d’interès per als nostres clients (noves normatives, metodologies innovadores, etcètera). Per això, comptem amb un equip dinàmic adaptar-nos a les necessitats que els puguin sorgir. Cada client té assignat com a mínim a un responsable, sempre accessible, el que permet un tracte proper i personalitzat amb el client.

Les nostres diferents àrees de negoci ens permeten formar equips multidisciplinars molt compenetrats en aquells projectes en els que sigui necessària aquesta diversitat.

A l’Assessoria Massa estem sempre al servei dels nostres clients. No dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres per a resoldre qualsevol dubte que puguin menester. Gràcies per la vostra confiança.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_posts show_date=”1″ title=”Notícies:” number=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Gestoria Comptable

Gestoria Comptable

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Gestoria Fiscal

Gestoria Fiscal

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Gestoria Laboral

Gestoria Laboral

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*