SOBRE ASSESSORIA MASSA

Assessoroia Massa està especialitzada en la consultoria i gestió integral de petites i mitjanes empreses.

Som una consultora líder en els nostres mercats, especialitzada en serveis integrals de consultoria, gestió i assessorament per a mitjanes empreses amb presència nacional. Destaquem per la qualitat del nostre servei, el seu abast, la seva solvència i una tecnologia totalment integrada que ens permet desenvolupar el nostre treball amb total seguretat i agilitat cap als nostres clients. Tenim oficines a Premiá de Mar, i el nostre objectiu d’actuar com una única oficina al Maresme és ja una realitat.

Comptem amb un equip de professionals amb àmplia experiència en les nostres àrees de pràctica, entre les quals es troba el govern corporatiu, amb un alt grau d’especialització, àmplia representació internacional i tecnologia pròpia que ens permet :

  • A mesura que construïm relacions sòlides amb els nostres clients, tenim la confiança per a resoldre qualsevol desafiament que ens presentin.
  • Oferir un servei únic i diferenciat.
  • Tenir respostes a aquestes preguntes que uns altres no han pogut resoldre.
  • Ens encanta el que fem i el que fan els nostres clients.

Estem compromesos amb la innovació en el nostre sector. Per exemple, ens esforcem per desenvolupar eines tecnològiques pròpies que facilitin als nostres clients la comunicació i l’accés a la informació, garantint en tot moment la seguretat de les dades.