GESTIÓ LABORAL

A l’Assessoria Massa des del nostre departament de gestoria laboral donem suport tècnic en tot el que esta relacionat amb l’àmbit laboral.

Si vostè té contractats treballadors en la seva empresa, segur que ja coneix la gran quantitat de documentació que ha de generar mensualment, si no ha començat la seva activitat, es donarà compte en breu.

Simplement digui’ns quines persones contractarà i quant els pagarà i nosaltres ens encarreguem de la resta: Altes i baixes a la Seguretat Social, elaboració de nòmines, càlculs de retencions, documentació per l’INEM, elaboració de liquidacions, certificats d’empresa, etc . Tot això es realitza de forma telemàtica per evitar en la mesura possible desplaçaments innecessaris.

A més de l’anterior, també li assessorem sobre aspectes menys documentals i que normalment són els que generen els majors estalvis en l’empresa. Aconsellem, per exemple, sobre els tipus de contracte que s’han d’aplicar per a cada cas concret i les bonificacions i reduccions aplicables segons la legislació existent en cada moment.

Oferim entre altres els següents serveis a la gestoria laboral

 • Inscripció a la seguretat Social.
 • Confecció de Nòmines
 • Confecció i presentació Assegurances Socials (TC1 i TC2 sistema RED)
 • Altes i Baixes del Treballador
 • Confecció de contractes, Liquidacions i cartes d’acomiadament
 • Certificats de Retencions
 • Confecció i presentació Model 111Trimestral i 190 Anual
 • Confecció i presentació Parts d’Accidents de Treball i ILT
 • Assessorament i informació permanent de les novetats que es produeixin en matèria laboral.

A l’Assessoria Massa sempre busquem optimitzar els nostres recursos per a poder compaginar tots els nostres serveis que oferim, i des del departament de gestoria laboral l’eficiència forma part de la nostra missió empresarial, aconseguint en la gestió del dia a dia que els nostres clients es sentin reconfortats i satisfets amb les expectatives generades.

A l’Assessoria Massa ens sentim orgullosos de forma part d’aquest gran equip, gràcies per confiar amb nosaltres.

Consultoria laboral

Oferim un servei complet que inclou assessoria laboral i nòmines, segons les seves necessitats. Com a part de la nostra agència d’ocupació, oferim una externalització completa de la gestió dels recursos humans i l’assessorament preventiu o en matèria de litigis.

Oferim a les empreses i als departaments de RH una solució completa que inclou consultoria, externalització de nòmines i accés a la tecnologia relacionada amb els RH.

La nostra solució de gestió de nòmines i RH és un servei complet i es basa en el procés de nòmines més operatiu.

Per a una millor gestió, comptem amb un portal per a empleats i un portal per a gestors de recursos humans que hem desenvolupat internament i que permeten a l’empresa millorar l’anàlisi de dades, la comunicació i l’intercanvi de dades amb els seus empleats.

Aquests portals han estat creats pels nostres enginyers sota la direcció dels nostres experimentats consultors de RH, per la qual cosa compleixen amb tots els requisits que una empresa necessita per a la gestió interna diària.

Els nostres serveis d’ocupació s’ofereixen en dos nivells

 • Un d’ells inclou l’assessorament habitual del dia a dia en matèria de contractació, seguretat social i requisits legals relacionats amb el procés d’elaboració de nòmines.
 • Un altre nivell, de major valor, proporciona assessorament estratègic amb latitud processal, solucions i prevenció de possibles conflictes.

Portem més de 30 anys gestionant nòmines amb una forta aposta per la innovació i la personalització del procés, la qual cosa ha fet que més de 700 empreses ens confiïn la seva administració.

Els nostres serveis de nòmina es complementen amb plataformes digitals pròpies construïdes exclusivament per als nostres clients. El nostre equip tècnic, sota la supervisió dels nostres consultors experts, ha desenvolupat dos paquets de programari per a satisfer totes les necessitats de la seva empresa.

El Portal de Nòmina d’Emprats PRO i el Portal de RH PRO, exclusius de Assessoria Massa, li permeten gestionar de forma centralitzada tots els seus arxius digitals per a una millor organització, una millor comunicació i un estalvi de temps i diners.

En total, més de 25.000 empleats utilitzen ja el portal de l’emprat Nòmina PRO per a fer les seves tasques diàries.

Contacti amb la nostra consultoria de gestió i RH sense compromís, estarem encantats d’assessorar-lo.